Geplaatst op Geef een reactie

Verleden naar het heden

Zoals sommigen van jullie wel weten werk ik al jaren als vrijwilliger op Middeleeuws erf De Bergkamp in Amersfoort. En met veel plezier help ik daar met organiseren van de vroeg middeleeuwse markt, de ambachtsdagen en de thema weekenden. Al heel lang zat het idee in de pijplijn om eens een workshopweekend op het erf te organiseren met verschillende soorten workshops die voor iedereen toegankelijk zouden zijn, meestal is dat namelijk alleen maar voor de deelnemers aan de weekenden en niet voor de bezoekers. Dit jaar is dat dan eindelijk zover!

We hebben het ‘Verleden naar het heden’ genoemd en het vindt plaats op 10 en 11 juni 2023 op het middeleeuwse erf. En hele mooie passende en bijzondere locatie. De hele dag zal het erf gonzen van bedrijvigheid, er is koffie en thee en we zullen zorgen voor een lunch. Er zijn 5 verschillende workshops te volgen: plantaardig verven, bronsgieten, glazen kralen maken boven een leemoven, houten lepels snijden, borduren met de bayeuxsteek en naaldbinden. Ik zit erover te denken om van mijn workshop een combi te maken. Naaldbinden in de Oslosteek, dat is weer eens wat anders, en dan na de lunch aan de slag met een Bayeux pakketje. .. Het is nog in ontwikkeling 🙂

Wil je alvast een vrijblijvende reservering maken of wat meer informatie lospeuteren? Stuur me dan een mailtje via info@skapacrafts.nl. Meer info het weekend in het algemeen vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *