Geplaatst op Geef een reactie

Workshops details

Bijzonderheden rondom de workshops Verleden naar het Heden.

In de ochtend is de workshop naaldbinden met de Oslosteek. Deze steek is iets fijner dan de Mammensteek (die uit het boekje). Je leert hoe je moet opzetten, verbinden, draad verlengen, verkleinen en vergroten. Aan het einde van de workshop heb je de basis onder de knie en kan je aan de slag met een project. De workshop is inclusief materiaal: benen naald, hand-out en een bol wol.

In de middag is het tijd voor borduren met de bayeuxsteek. Deze bijzondere oude steek heeft zijn naam te danken aan het Tapijt van Bayeux, een groot wandtapijt uit de 11de eeuw. Je leert de steken kennen en oefent ze. Daarna kies je een patroon, gebaseerd op het Tapijt van Bayeux. Je leert hem opspannen op het borduurraam en gaat ermee aan de slag. Aan het einde van de workshop heb je een goede start gemaakt met je eigen stukje bayeux en weet je hoe je verder moet. De workshop is inclusief materiaal: houten borduurraam van 30 x 30, 4 klossen wollen garen in passende kleur, linnen, patroon en hand-out.

De workshop in de ochtend duurt 2,5 uur, van 9.30 tot 12.00 u.
– maximaal 8 deelnemers per workshop, minimaal 4
– De prijs voor workshop is 40,- p.p.
– Inclusief alle materialen en lunch, koffie en thee
– Minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar

De workshop in de middag duurt ook 2,5 uur, van 13.00-15.30 u.
– maximaal 8 deelnemers per workshop, minimaal 4
– De prijs voor workshop is 50,- p.p.
– Inclusief alle materialen en lunch (kom dan om 12.00 u) , koffie en thee
– Minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar

Als je beide workshops volgt zijn de kosten 80,00. Ze staan in de webshop, je vindt ze hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *