Geplaatst op

Custom made: Borduurbox

Bijna is de zomerbox serie ten einde. (Ik krijg zojuist bericht van de drukker dat het bandweefboekje klaar is, dus die ga ik zo snel mogelijk lanceren. )

Een van de leukste boxen vond ik toch wel de borduurbox, ook omdat het voor mezelf ook een aantal nieuwe technieken waren. De box bestond uit zijde garen, een borduurring, linnen en een viertal patronen plus instructie. Geen kruissteek aan te pas gekomen, alles free style. Dus ook geen steken tellen 🙂

Vrijwel meteen kreeg ik de vraag of ik de patronen ook los wilde verkopen. Nou, geen probleem. Sterker nog, ik wil er zelfs een voor je samenstellen, zoals deze hieronder. Het patroon is een vogeltje van een speld, teruggevonden in Zweden en gedateerd in de late Vikingtijd. Daarbij kwamen 3 soorten linnen voor de achtergrond, 8 verschillende kleuren fijn wollen garen en een instructie.

De borduurbox van de zomerserie bestond uit een bloemenreeks.

Wil je nou ook zo’n custom made borduurbox? Stuur me dan een mailtje, dan kijken we samen naar wat je wilt of zoekt.