Borduurboxen custom made

Ik vind het bijzonder leuk om met het ontwikkelen van een borduurset bezig te zijn. Misschien wel omdat er zoveel in samenkomt qua techniek en kleurgebruik. Het begint allemaal met een potloodschets en eindigt in een klein schilderijtje van wollen (of zijde, of katoen) draadjes. De steken zijn eindeloos in variatie en geven je alle ruimte, ook om halverwege van gedachten te veranderen.  

Vrijwel meteen na de eerste borduurbox in de zomer van 2020 kreeg ik de vraag of ik de patronen ook los wilde verkopen. Nou ja, geen probleem. Sterker nog, ik wil er zelfs een voor je samenstellen. Inmiddels heb ik dat een aantal keer gedaan. Dat gaat zo ongeveer als volgt. Je laat me weten wat je graag wil, dat kan in de vorm van een concreet plan, maar mag ook als idee. Samen kijken we, indien gewenst naar illustraties, foto’s of tekeningen. Eenmaal een ontwerp ga ik ermee aan de slag, ik teken het digitaal uit en leg het ter goedkeuring voor. Eenmaal akkoord, dan gaan we kijken naar de kleuren, die van de achtergrond en die van de invulling. De hoeveelheid materiaal bepaalt uiteindelijk de eindprijs. We kunnen wel van te voren over het budget spreken en daar rekening mee houden.

Geïnteresseerd? Mail me : info@skapacrafts.nl